kõik kategooriad

firma uudised

Avaleht> Uudised > firma uudised

Rosmariini istutamine, palju armastust lõikamine

Avaldamise aeg: 2021-11-17 Vaadatud: 167

Viima

India Calcutta Põllumajandusülikooli professor Dess arvutas välja puu ökoloogilise väärtuse:

Kumulatiivselt arvutatuna on 50-aastane puu väärt umbes 31,200 62,500 USA dollarit hapniku tootmiseks; kahjulike gaaside absorbeerimiseks ja õhusaaste vältimiseks on väärt umbes 31,200 37,500 USA dollarit; mulla viljakuse suurendamiseks on väärt umbes 31,250 2,500 USA dollarit; see on väärt 196,000 XNUMX USA dollarit vee säästmiseks; lindudele ja teistele loomadele pakuvad pesitsusalad XNUMX XNUMX USA dollari väärtuses; toodetud valgu väärtus on XNUMX USA dollarit, mis teeb koguväärtuseks ligikaudu XNUMX XNUMX USA dollarit.

Lihtsalt puu, selle väärtus on nii suur, kui see on terve mets, kui palju väärtust see peaks tooma! Seistes silmitsi globaalse soojenemise, maa kõrbestumise, ohustatud liikide... puude istutamine on hädavajalik! Energiasääst ja keskkonnakaitse, puude istutamine ja metsastamine, alusta rosmariini istutamisest!

Istuta puu ja lõika kümme tuhat rohelist punkti!

pilt

Talv on peagi käes ja roheline rosmariin on õigel ajal koristamiseks.

Vaata! Hunan Nuoze Biological Technology Co., Ltd. mahepõllumajandusliku rosmariini istutusbaas on töine, kus töötajad tulevad ja lähevad kiirustades.

Toimetaja tunneb, et see, mida nad koristavad, pole mitte ainult rosmariinitaim, vaid ka lootus järjest paremaks eluks tulevikus, aga ka hea õnnistus, aga ka lootus kaitsta emakest Maad.

Tulge, järgige toimetaja jälgedes, viige teid Nozze orgaanilise rosmariini baasi ja hindage meie Yiyangi maheökoloogilise istutamise ilu, minge!

Base'i tutvustus

pilt

Alates 2017. aastast on Nuoz Biological katsetanud Hiina ravimmaterjalide mahepõllumajanduslikku istutamist Xinshengi külas, Xinqiaohe linnas, Ziyangi rajoonis, Yiyangi linnas ning iseseisvalt välja töötanud ja ehitanud rosmariini, Centella asiatica ja Litsea cubeba orgaanilisi istutusaluseid.

Enam kui kolme aastaga on algupärastest viljatutest mägedest ja tühermaalt arenenud järk-järgult roheline rosmariin, Centella asiatica ja Litsea cubeba orgaaniline istutusbaas.

Maal väikesel maanteel kõndides on juba eemalt tunda rosmariini lõhna, mis on tõeliselt värskendav ja ajab pikutama.

Praegu on arendatud ja istutatud üle 700 aakri rosmariini, mille keskuseks on Xinshengi küla, Xinqiaohe linn, ning rohkem kui 80 põllumeest on saanud rikkaks.

Tõmble

Litsea cubeba

Rosemary

Baaskvalifikatsioon

Nuoz suhtub mahepõllumajandusse tõsiselt.

Alates 2015. aastast hakkas Nuozi esimees hr Liu Zhimou juhtima ja korraldama seotud kolleege, et uurida Hunanis kasvatamiseks sobivaid rosmariinisorte ja valida sertifitseerimisasutusi. Alates Prantsusmaast, Hispaaniast, Šveitsist, Ameerika Ühendriikidest, Jaapanist, Singapurist kuni Hiina Henani, Hainani, Hunani ja teiste piirkondadeni valige Hunanis mahepõllumajanduslikuks istutamiseks sobivaimad rosmariinisordid. Tegime koostööd ülemaailmse kolmanda osapoole professionaalse mahepõllumajandusliku sertifitseerimisorganisatsiooniga Kiwa BCS Öko-Garantie China Co., Ltd., läbisime erinevaid hindamisi ja auditeid ning lõpuks läbisime sertifikaadi ja saime ELi mahepõllumajandusliku sertifikaadi, pakkudes tervislikku toorainet maailm.

Kuumad kategooriad